1500 g
spagetti 4 klyftor vitlök 50 g smör 100 g mangold salt och peppar 65 g spenat 0,25 kruka gräslök 1 dl valnötter 50 g parmesan 2 msk olivolja 0,5 citronKoka pastan al dente i välsaltat vatten. Häll av pastan och spara ca 1 dl av kokvattnet. Skiva vitlöken tunt och hacka mangold grovt. Hacka gräslök och grovhacka valnötterna. Riv parmesanen. Sätt en stor stekpanna på medelvärme och tillsätt olja. Stek vitlök sakta i 3 minuter. Tillsätt smöret, höj värmen, tillsätt mangold, salt och peppar. Stek i 1 minut. Tillsätt spenaten och stek ytterligare 1 minut. Tillsätt spagettin i stekpannan samt pastavattnet, låt det koka ihop i 2-3 minuter. Ta stekpannan från värmen, tillsätt hälften av parmesanen och blanda runt. Servera med gräslök, nötterna och resten av parmesanosten på toppen och med citron på sidan.
Börja med att koka iordning pastan. Pasta in tomato sauce with spinach- and ricotta patties. Snåla inte med kryddorna (eller osten), annars smakar det bara mjöl och spenat
Rör ner parmesanoch strö persilja över vid servering. Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola ochparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.