salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Vi gjorde dubbel sats av béchamelsåsen eftersom vi gillar när det är krämigt. Täck med resten av pastan, köttfärs- och béchamelsås, och strö över resterande parmesanost
Rör ner parmesanoch strö persilja över vid servering. Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Blanda med grytan och toppa medparmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 1hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
Låt det vila på en egen tallrik medan du fräser den hackade löken, vitlöken och den skivade svampen. När såsen ochpastan är färdig, rör ihop dem båda i en stor skål, strö persilja ochparmesan över och hugg in
Blanda ner pancetta ochparmesan. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Häll av vattnet från pastanoch blanda ner den i såsen, sväng runt och toppa med hackade valnötter. Hacka sedan löken fint och skär ner päronet i centimeterstora bitar
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.