Ingredienser Portioner: 4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola och parmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gjorde en en mycket enkel med god pastamed brynt smör, parmesan, spenat och annat gott i. Toppa medvalnötternaoch servera den rykande varm med svartpeppar och havssalt
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Blanda den kokta pastanmed gräddsåsen och tillsätt riven parmesanostoch sköljd spenat. Pasta. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Koka pastan, häll av och servera den tillsammans med såsen och övriga tillbehör. Middagstipset denna fredag blir en fantastiskt lättlagad och lika fantastiskt god pastarätt som låg på våra tallrikar igårkväll
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost ochparmesan
Avsluta med att toppa pastanmedvalnötteroch de smörstekta salviabladen. Tillsätt därefter pastan direkt ifrån det kokande vattnet ner i såsen och rör försiktigt om så att den blandas med såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.