Blanda ner pancetta ochparmesan. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Tillsätt kycklingenoch gräddblandningen, och blanda väl, så at pastan täcks och suger åt sig. I vårt skafferi finns pasta, i fruktskålen finns citroner, och i kylskåpet finner vi såväl grädde, äggulor ochparmesan som bladpersilja
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Dela kyckligen i bitar, fräs i smör och olja tillsammans med pressade vitlöksklyftor
Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Det är alltså viktigt att använda en gryta eller panna med höga kanter så att både såsen ochpastan får plats på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.