En riktigt härligt, krämig pastapanna allt-i-ett med massor av smak. Rätten går med fördel också efter tillagning att hällas i ugnsform och gratineras med en god ost på toppen
Vänd ner hackad färsk dragonoch smaksätt med vinägern. Så idag blir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Dela kyckligen i bitar, fräs i smör och olja tillsammans med pressade vitlöksklyftor
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Det är alltså viktigt att använda en gryta eller panna med höga kanter så att både såsen ochpastan får plats på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.