Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Blanda pastanmed såsen och servera. Pastarätter är smidigt att laga om man ska laga mat till många. Låt koka ihop och lägg till sist i spenatenoch osten
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 200 g champinjoner. Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner
Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Lägg spenaten i pannan, helst tinad, men det gick bra med frusen också, häll på grädden och låt koka samman
Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Just att blanda all pastamed all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.