Skiva 200 gram champinjoner, hacka 1 rödlök och 1 vitlöksklyfta i bitar. Strimla en halv röd chili. Fräs allt i olja. Tillsätt 1/2 dl vitt vin, 1 msk skaldjursfond, 1 dl grädde och låt puttra ett par minuter. Skär 150 gram sockerärtor i halvor, lägg ner och sjud i 2 minuter. Vänd ner 1 burk kräftstjärtar och låt dom bli varma utan att det kokar. Krydda med dill, salt och peppar och servera med pasta.
Servera medpasta och riven parmesanost. Maka av med salt och peppar. 1 b kräftstjärtar2 msk dill1 b Zeta plommontomater1/2 tsk dillfrön1 schalottenlök1 dl grädde1 dl creme fraiche1/2 tsk chili flakessalt, pepparHacka löken och mjukfräs i lite olja
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda med knaperstekt bacon och lök. Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar, men med olivolja i vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.