FärskPasta Kelda Tomatsåsmed Créme Fraiche Mozzarellaost Strimlade Soltorkade Tomater Färska Körsbärstomater Koka bara pastan, häll av nästan allt pastavattnet, rör ned såsen, osten, de soltorkade tomaterna och körsbärstomaterna i den medan kastrullen fortfarande står på plattan så att allt blir varmt, osten smälter och körsbärstomaterna blir lite mjuka
Kanske med några skivor starkt kryddad korv som du fräser på lite lätt och så lite färska örter. Lägg en laddning spagettini mitt på och forma så att det blir ett hål i mitten medpastan som en kant runt om
Servera medpasta. Hetta upp en stekpanna med matfett och stek köttet någon minut på båda sidorna. Finhacka basilikan och skär mozzarellan i mindre bitar
Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Blir väldigt vackert och fint på ett fat ochmed mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Ibland när man har gäster känns det ju lite halvtrist att bjuda på pasta…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Koka pastan enligt förpackningen. Skölj och skiva purjolöken och låt fräsa med. Servera med en sallad. När grabben bjuder på mat blir det enkelt och GOTT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.