Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut. Rensa och skiva kantarellerna. Blanda i roccolasallad och strö lite salt och svartpeppar över
400 g spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, till stekning smör, till stekning salt svartpeppar
Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Pasta Casarecce med smörfrästa kantarelleroch champinjoner, baconcrisp och babyspenat. Vissa rätter låter mer komplicerade än vad de är och det här är med allt säkerhet en sådan
Eftersom det är fredag tänkte jag lägga ut ett recept på prima fredagsmysmat som går fort att laga, och som också är ett tacksamt recept att halvera och servera för två tillsammans med ett glas vin och tända ljus
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Ta bort soppan från plattan och kör med mixerstav till slät konsistens. Skölj och hacka purjolöken. Sätt tillbaka soppan på värmen och häll på grädden, rör om och krydda med salt, svartpeppar och häll i riven parmesan
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
Smaka av med salt och peppar. lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.