400 g
spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, till stekning smör, till stekning salt svartpeppar
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Fördela på tallrikarna och strö parmesanost över. Häll av pastan och blanda med pancettan och löken. Tillsätt tryffel, tryffel olja, rucolabladoch peppar
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält medparmesanost. Då passar man på att äta det kött som är färdigstekt och gör succé med att i efterhand komma med mer mat
Spaghetti. Vispa samman äggen och äggulorna medparmesanosten. Tillsätt avrunnen pasta med några matskedar av kokvattnet och rör om tills det är väl blandat
Jag ska göra listor, meditera på dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.