Men vi börjar från början, när gästerna kom så var det så klart en drink som gällde och lite snacks till det, parmarullarmedcitroncrème, västerbottensticks och drinkkakor
Rosta pumpafröna i en panna med lite rapsolja, salta och lägg åt sidan när det är klart. Ta bort den vita hårda kanten från chevrén och mosa resten och blanda ihop med creme fraiche & smaka av med gräslöken
Ringla lite honung över, ev krydda med lite nymalen svartpeppar och servera genast. Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar
Vispa ihop ägg med grädde och riven Västerbottensost. Smaka av med salt och peppar. Sänk till medeltemperatur och rör om hela tiden tills äggröran börjat bli till en grynig massa
Åh, vad det är härligt med sol och vår. På med rom och dekorera med örten. 8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme
Skala av citronskalet med en potatisskalare. Citronsorbet och citroncrèmePortioner. Rör ihop grädde, socker och gula i en kastrull på medelvärme och rör tills det tjocknar
På med rom och sparris. Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.