Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chili och kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Men andra ord finner ni först i botten ett tunt lager av aprikosmarmelad och därefter har jag toppat med prosciutto, riven mozzarella och färskbasilika
Serveras med spaghetti, färskbasilika och mozzarella. Smaka av med salt och peppar. Blanda den nykokta pastan med tomatsåsen och servera medmozzarella och färskbasilika
När man har räkor så vill man ju gärna göra en räkmacka med majonäs, ägg och räkor och eftersom jag inte äter vanligt bröd längre så blev det ju till att baka lchf bröd först
Så dessa ska göras precis innan man ska äta dom med andra ord. 100 g riven mozzarella (rev själv). Lägg i de 2 äggen och mozzarellan och blanda väl. 100 g riven mozzarella (rev själv)
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Färskbasilika. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.