Parmalindad fläskfilé med potatis- och pumpagratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 hg fläskfilé
  • 4 stora eller 6 små skivor parmaskinka
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • 1/2 dl finhackad färsk timjan
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • olja till stekningen
  • 2 medelstora röda lökar
  • 2 medelstora fasta äpplen
  • 2 dl små fina kantareller
  • smör
  • salt och peppar
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 2 dl porter
  • 4 dl kalvfond på flaska (späd enligt anvisning)
  • ev salt o peppar
  • 2 krm strösocker
  • lite maizenaredning
  • 4 knytnävsstora potatisar av mjölig sort
  • 200 g orange fast pumpa
  • 1/2 dl vispgrädde2-2 1/2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 krm riven muskot
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.