Köttet blev fläskfilé som marinerades i tabasco chipotle (rökigt) och whisky. Med bakad potatis och ett kryddsmör med majs, chili och feferoni till köttet blev det lite cowboy feeling över det hela
Jag började med att lägga fläskfilén i stekpåsen med grillkrydda och vitvin. Ta ut och. Sen bakade jag. När den svalnat, tärande jag fläskfilénoch la allt i en
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Stora potatisar bakades, gröptes ur och fylldes med en smarrig röra, vad skulle Håkan säga. En av fördelarna med höstens återintågande är att potatisarna blir "normala" igen och går med på att delta i så många fler rätter
Skölj, borsta och torka potatisarna. Bakad potatis med god fyllning, en solklar favorit♥. Skär ett kryss i potatisarna och tryck upp en öppning i skalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.