Parmalindad fläskfilé med potatis- och pumpagratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • fläskfilé
  • 4 st parmaskinka
  • 0.5 dl persilja
  • 0.5 dl timjan
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • olja
  • 2 st lökar
  • 2 st äpplen
  • 2 dl kantareller
  • smör
  • salt och peppar
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 2 dl porter
  • 4 dl kalvfond
  • salt
  • strösocker
  • maizenaredning
  • 4 st potatis
  • 200 g pumpa
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 2 krm muskot
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.