Servera direkt med färska blåbäroch lönnsirap. Hade bestämt mig för att äta amerikanska pannkakor idag till frukost men för att kunna göra det med gott samvete så behövde jag gå och träna först
Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn ochblåbärochmed en hint av kardemumma. Chufan är mild och sötaktig i smaken, som påminner lite om mandel, och den är full med nyttiga vitaminer och mineraler
Väldigt gott, sött, men friskt från minten ochchokladigt, med lite syra av dom färska bären. När dom svalnat så pass att du kan ta i formarna vänder du dom upp och ner och serverar med glass, grädde, bär eller vad du önskar
När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända. ) Förra helgen hade vi "Amerikanska pannkakor" med lönnsirap, bäroch vispgrädde och de var verkligen goda, mums, mums
Sätt en stekpanna på spisen på medelstark värme. Blanda ner den och de frysta blåbären i smeten. Tillsätt mjölk, ägg och smör-&rapsolja och rör eller vispa till en jämn smet
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon ochblåbär
Det var lite "pickligt" att vända på pannkakan, och du behöver en bra, riktigt böjlig stekspade. Eftersom sirapen är rejält söt är det gott med något syrligt som bryter av, så servera gärna sour-cream till, eller grekisk yoghurt blandad med vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.