Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Häll äggen i omgångar i mannagrynsgröten och vispa samtidigt gröten med en visp (gärna elvisp)
RULLTÅRTA MEDBÄR,LEMONCURDOCHVITCHOKLAD. Den sprack lite när den rullades ihop men det räddade hon snyggt med att dekorera över med florsocker, jordgubbar och lite choklad
Toppa med färska bäroch florsocker. Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vitchoklad. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. 100 g vitchoklad. 200 g färska bär, t ex blåbäroch hallon
Den går att göra utan bär i och bara toppa med frukt om man vill det. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Vill du lyxa till det extra mycket kan du toppa medchokladsås, kolasås, polkasås eller något annat smarrigt
Blanda riven vitchokladoch kardemumma med kesellan. ) Det smidiga med den här efterrätten är att man kan lägga ihop den och ställa kallt för att sedan gratinera den precis innan den ska serveras
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.