Panerad fläskschnitzel med sardell- och citronsmör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 400-500 g fläskfilé
  • 2 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
  • salt
  • peppar
  • smör, till stekning
  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 2 msk sardellkräm på tub
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0,5 dl små kapris
  • 0,5 dl dill, finhackad
  • 600 g potatis, kokt
  • smörgåskrasse
  • 400-500 g fläskfilé 2 ägg 1 dl vetemjöl 2 dl panko (asiatiskt ströbröd) salt peppar smör, till stekning
  • Sardell- och citronsmör200 g smör, rumsvarmt 2 msk sardellkräm på tub 1 citron, finrivet skal 0,5 dl små kapris 0,5 dl dill, finhackad salt peppar
  • Till servering och garnering600 g potatis, kokt smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Sparat detta recept då det är smart att göra schnitzel på fläskfilé. Men kör rödvinssky (Jessica Frejs recept med färsbiffar) och klyftpotatis

Logga in eller Registrera för att kommentera.