fläskschnitzel

fläskschnitzel

Ostschnitzel

Ostschnitzel

4 skinkschnitzlar 4 skivor lagrad ost 1-2 röda paprikor, hackade 20 körsbärstomater salt peppar paprikapulver Ugn
Skinkschnitzel

Skinkschnitzel

Klyftpotatis. sätt ugnen på 225 grader. Skölj och putsa potatis. Skala den om den har fult skal. Skär i klyftor och vänd med en msk olja i en stor ugnsform eller stor stekpanna
Fläskschnitzel

Fläskschnitzel

Klyftpotatis. sätt ugnen på 225 grader. Skölj och putsa potatis. Skala den om den har fult skal. Skär i klyftor och vänd med en msk olja i en stor ugnsform eller stor stekpanna
Schnitzel med katrinplommonsås

Schnitzel med katrinplommonsås

Bryn köttet i en stekpanna med smör. Skala och skiva löken och låt den fräsa med köttet. Krydda med salt och peppar
Skinkschnitzel med anjoviscremé och ugnsrostad potatis

Skinkschnitzel med anjoviscremé och ugnsrostad potatis

Skinka kan man ha till mycket. Idag blev det några goda schnitzlar med en anjoviscremé. Man behöver ju inte alltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka linda till en anjovisfilé och fylla med lite kapris
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand. Salta och peppra. Panering. Vänd skivorna först i mjöl och sedan i blandning av uppvispat ägg och riven parmesanost
Skinkschnitzel med anjovis, kapris & citron

Skinkschnitzel med anjovis, kapris & citron

Hej alla 37. 753 indviduella IP adresser som läser denna blogg varje vecka. Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept
Schnitzel med champinjonsås

Schnitzel med champinjonsås

Ingredienser2 skinkschnitzlar½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl ströbröd1 äggsmörolja. Ingredienser. 2 skinkschnitzlar½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl ströbröd1 äggsmörolja
Schnitzel med ansjovis- och kaprisdipp

Schnitzel med ansjovis- och kaprisdipp

Ingredienser Portioner. 4 4 skivor skinkinnanlår, skinkschnitzel eller kalvinnanlår (à ca 100 g) 1 dl vetemjöl 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 ägg 2 dl ströbröd smör rapsolja citronklyftor och hackad färsk persilja till servering Ansjovisdipp 1/2 rödlök 6 ansjovisfiléer (eller 1 1/2 msk sardellcrème, för 4 portioner) 1 dl gräddfil 1 dl crème fraiche 1/2 dl små kapris 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fläskschnitzel med ost och kapris

Fläskschnitzel med ost och kapris

Skala potatisen och koka den i lättsaltat vatten. Slå av potatisen, men spara spadet. Torka av köttet med hushållspapper
Schnitzel med champinjonsås och morotsstavar

Schnitzel med champinjonsås och morotsstavar

Ingredienser Portioner. 4 Ris 4 port ris Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 3 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1/2 kruka persilja Morot 2 morötter Schnitzel 600 g skinkschnitzel 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Schnitzel provençale

Schnitzel provençale

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 zucchini 1 msk olivolja 2 tomater 1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g) 1/2 dl svarta oliver 1 dl vitt matlagningsvin 1 tsk rosmarin salt och peppar 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skinkschnitzel

Skinkschnitzel

Skinkschnitzel. Schnitzel är en rätt som består av en mörad bit kött, som paneras och friteras eller steks