Värm upp en stor panna, gärna med höga kanter, med sesamolja och olivolja. Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Fräs currypastan, vitlök och ingefära i några sekunder i lite olja i en tjockbottnad kastrull. Häll på sojan i pannan och låt fräsa med till den gett färg och smak åt kycklingen
Fyll sedan formen på samma sätt med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och ev. Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Lägg tillbaka korven och smaksätt med sweet chilisås och hoisinsås. Skala och skiva moroten. Strö över nötter och servera med nudlar, sweet chilisås och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.