Pappardelle med kyckling, vitlök och paprika3 port300 g kycklingfilé1/2 röd paprika1 vitlöksklyfta (eller 1/4 vitlök solo)2 dl crème fraiche med senap, vitt vin och schalottenlök (Ica)2 msk färsk basilikaSalt, pepparSkär kyckling och paprika i små bitar. 300 g kycklingfilé
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Skeda såsen över kycklingen i formen. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 3 dl utspädd kycklingbuljong. 8 kycklinglårfiléer med skinn flingsalt och nymald svartpeppar 10 soltorkade tomater i olja 1 klyfta vitlök 0,5 röd chili utan kärnor 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 3 dl utspädd kycklingbuljong 1,5 dl vispgrädde 1 dl parmesan, fint riven