Och det var gott och smakrikt. salt och peppar. Skiva kycklingen i mindre bitar och stek i omgångar. Strimla paprikan och skär champinjonerna i kvartar
Hej och en riktigt trevlig fredag till er alla. Fredag innebär ju dessutom att snart har ännu en vecka gått, och just nu närmar vi oss andra advent med andra ord
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Salta och peppra. Skiva dem och lägg över dem i en ugnsform. Skala och finhacka vitlöken. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Skiva zucchini tunt och lägg i botten på en gratängform, salta och peppra lätt. Jag fick en väldans respons på Instagram när jag delade en bild med dagens Italienska kycklinggratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.