Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala
Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner
Paneer är en indisk ost som går att steka. Den smakar inte så mycket utan får smak av den mat den tillsätts i eller så tillsätter man salt och olika kryddor eller någon god marinad när paneeren steks
Valet av mat denna gång föll på chilli paneer, en av mina absoluta favoriträtter. Ja, alla paneerrätter gillar jag men mutter paneer och chili paneer gillas lite extra
Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Tärna undertiden paneeren i sockerbitsstora bitar. När grytan har kokat ett litet tag så rör du ner paneer, grädden och smöret och låter det koka upp igen
2 förp Apetina® Paneer. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 förp Apetina® Paneer 2 morötter, grovrivna 1 äpple, grovrivet 1 gul lök, hackad 2 msk tomatpuré 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 tärning grönsaksbuljong 1 kruka färsk persilja, hackad salt och svartpepparTorka av osten ordentligt och pressa försiktigt ur lite vätska med hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.