Paneer Stroganoff
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 förp Apetina® Paneer
  • 12 morötter, grovrivna
  • 11 äpple, grovrivet
  • 11 gul lök, hackad
  • 12 msk tomatpuré
  • 12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 12½ dl Kelda® matlagningsgrädde
  • 11 burk krossade tomater
  • 11 tärning grönsaksbuljong
  • 11 kruka färsk persilja, hackad
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 förp Apetina® Paneer 2 morötter, grovrivna 1 äpple, grovrivet 1 gul lök, hackad 2 msk tomatpuré 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 tärning grönsaksbuljong 1 kruka färsk persilja, hackad salt och svartpepparTorka av osten ordentligt och pressa försiktigt ur lite vätska med hushållspapper. Skär i stavar.
  • 1 Hetta upp hälften av smör-&rapsoljan i en rymlig stekpanna. Stek osten i omgångar 3-4 min. Ta upp och lägg åt sidan.
  • 1 Fräs morötter, lök och äpple i resten av smör-&rapsoljan. Tillsätt tomatpuré och fräs 1-2 min. Rör ner matlagningsgrädde, passerade tomater och smula ner buljongtärningen. Sjud 3-4 min.
  • 1 Rör ner osten i tomatsåsen och strö över persilja. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med ris eller pasta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.