Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering: 3 dl ris
Tillsätt tikka masala och rör om ordentligt. 400 gram tomater, gärna plommon- eller körsbärstomater. 1 paket tikka masala. 400 gram tomater, gärna plommon- eller körsbärstomater. 1 paket tikka masala
Spätta tikka masala. Många av er blev nyfikna på recepten jag lagade. Tikka masala krydda. Så här kommer recepten på dom två favoriterna som jag bloggade om
Tillsätt paneermasala-kryddan, magaz, cashew paste, grädde & salt. Dela upp paneer i småkuber. Tillsätt vatten och och paneer och puttra i 5 min. Dekorera med färsk koriander 300 gPaneer. 1Msk paneermasala-krydda
Servera paneer butter masala med vitt indiskt basmatiris eller härliga naan och njut. Paneer är verkligen gott i alla dess former tycker hela vår familj
Grädda långt ner i ugnen 50-55 min. 200 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. Gör så här. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund sockerkaksform som rymmer ca 1 ½ liter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.