Paneer masala - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g cashewnötter
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 msk garam masala
  • 1 burk konserverade hela tomater á 400g
  • 2 dl Arla Köket® vispgrädde
  • 80 g bladspenat
  • 200 g halloumi
  • 1 tsk salt
  • 3 dl ris
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering: 3 dl ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.