Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Det finns flera anledningar till att jag tycker att paj är toppen, men den främsta är det här. Det är snarare regel än undantag nu för tiden att vi bjuder på mat som kan förberedas på ett eller annat sätt dagen innan så att vi kan hänga med våra kompisar istället för att styra upp matlagningen från grunden
Kleta ut pajskalet i en ugnssäker pajform och skär upp fyllningen, lägg i fyllningen i skalet. Börja med att skära smöret i bitar, blanda sedan smöret och vetemjölet i en bunke, se till att smöret blir jämnt fördelat
Häll fyllningen i pajbottnen. Tryck ut degen tunt i en form med löstagbar botten. Blanda tomaterna, vitlök, soltorkade tomater, oliver, vispgrädde, ägg, salt och peppar
Krydda med salt och peppar. MARINERADE CHAMPINJONER. MARINERADE OLIVER. Skölj och skiva champinjonerna. Blanda ihop olivolja, skivad vitlök, citronskal och oregano och lägg ner oliverna
Krydda med salt och peppar. MARINERADE CHAMPINJONER. MARINERADE OLIVER. Skölj och skiva champinjonerna. Blanda ihop olivolja, skivad vitlök, citronskal och oregano och lägg ner oliverna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.