Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
I fredags var jag väldigt sugen på thaimatoch just på PadThaioch var helt inställd på att köpa detta men så fick jag se i senaste numret av Buffé att där fanns ett recept på just denna rätten så jag bestämde mig för att tillaga den själv istället
I med böngroddar ochräkorna. Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. Av någon outgrundlig anledning har jag aldrig ätit padthai trots att jag varit i Thailand två gånger
Blanda äggröran med nudlarna och grönsakerna. Pressa över en lime och häll på räkoroch Koriander. Ni vet när det är så gott så man tar lite till och lite till, tills man är så mätt att man ligger i matkoma i soffan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.