Glutenfri mandelkaka med päron och äpple i långpanna. Vispa ägg och socker poröst. Fortsätter på temat laga till många, dessutom är den här mandelkakan glutenfri
Kaffet smakar inte lika gott hemma, maten ska vi inte prata om och det finns heller inte några bagerier med en kassör i svarta förkläden som sträcker över en nybakad mördegskaka med vaniljkräm till morgonespresson
Rör ihop florsocker och äggula till en slät smet. Tillsätt citronskal, kanel och den malda mandeln. Skrapa ur fröna ur vaniljstången och lägg dom i smeten
Först ut av recepten från midsommaren får bli den saftiga och goda Mandelkakan. Jag håller inte så stenhårt på att undvika frukt när det gäller bakning, eftersom man bara äter en liten bit och det blir väldigt lite frukt per portion
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Apelsin ochmandelkaka med saffran och choklad. Saffran är ett livselexir som definitivt lyser upp och höjer humöret när vi som bäst behöver det under senhöst och vinter
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Vispa socker och smör till en jämn smet. Blanda ner finmald mandel, hackad choklad och rom i smeten. Blanda bakpulver och mjöl och rör sedan ner mjölblandningen i smörblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.