Och även om vi kan bli mycket, mycket bättre på att ta hand om våra invandrade medsyskon, som av olika skäl kommit till oss, så har Sverige blivit betydligt mer färgstarkt, roligt och spännande tack vare dem
Egentligen borde jag kanske kalla de här bullarna för Hulkenbullar - gröna och laddade med kraft. Än är det en hel del snö kvar, och de där riktiga vårtecknen lyser i alla fall här med sin frånvaro, men de kommer, var så säker
Smörj en form och ströa med antingen glutenfri mjölmix eller glutenfritt ströbröd. Eller rör med slev. TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar
En stackars överbliven potatis fick göra nytta i de här muffinsen, som blev saftigaoch goda. smält choklad med lite kokosolja, samt valfritt strössel eller godishjärtanBörja med att smälta choklad och kokosolja i vattenbad
Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg. Denna paj gjorde jag när vi hade kräftskiva tillsammans med grannarna varav flera har allergier
Jag väntar med spänning på mitt exemplar, hon är en grym bagare och en otrolig inspiratör. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- ochglutenfri samt vegansk
Det som är super med denna ” cheesecake” är att den går att frysa så äter man inte upp allt är det bara att ställa in den i frysen igen och ta fram till nästa tillfälle
Potatisen är klar när den är mörkt gyllenbrun och krispig samt ger med sig när du trycker på den. När allt är avsvalnat - blanda ihop med majonäs och smaka av med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.