Blanda vetemjöl, vaniljsocker, strösocker och salt i en bunke. Dela smöret i bitar, lägg dem i bunken och nyp ihop alltsammans till en smulig deg med fingertopparna
ca 1 msk potatismjöl 2 st ägg 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl crème fraiche eller 3 dl turkisk yoghurt eller en blandning av turkisk yoghurt och crème fraiche ev. 13 dl crème fraiche eller 3 dl turkisk yoghurt eller en blandning av turkisk yoghurt och crème fraiche ev
Denna päronoch äppelpaj är enkel att baka och otroligt smarrig. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
God ochknäckig får den svalna lite. Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Det är sommarnjutning och barndomsminnen för mig. Lägg vetemjöl, socker och kokos i en skål. Tillsätt smöret skuret i bitar och sirapen och arbeta ihop
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.