Skala, kärna ur och skär äpplen ochpäron i skvior. -) Har du egna äpplen eller päron så är detta ett toppenrecept för att ta hand om lite av skörden i alla fall
Skala och tärna päronetoch äpplena smått. Börja med att blanda mjöl, salt och socker i en skål. Mixa ihop mjölblandningen och margarinet med hjälp av en gaffel
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Det blev en LCHF äppelpaj med en hemmagjord variant på vaniljsås. Men vi två vuxna som gärna äter sockerfria alternativ tyckte att den funkade och vi åt glatt upp det vi hade på tallriken
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll med äppelpajoch hemmagjord, kallrörd vaniljsås
Och man kan förbereda pajdegen dagen före och koka fyllningen på förmiddagen, så lägger man bara ihop och kör i ugnen när gästerna är på plats på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.