sen hade jag några tråkiga päron som fick följa med ner i formen. När vi hämtade hem Nellie från Höör idag så skickade snälla Nina med oss en kasse med äpplen från deras trädgård
Det blev en LCHF äppelpajmed en hemmagjord variant på vaniljsås. Pudra dem med kanel. Men vi två vuxna som gärna äter sockerfria alternativ tyckte att den funkade och vi åt glatt upp det vi hade på tallriken
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll medäppelpajoch hemmagjord, kallrörd vaniljsås
Häromkvällen satt jag och funderade på vad jag skulle kunna hitta på med alla fina äpplen jag har hemma och då slog det mig hur mycket ni tidigare gillat min ”Micro-kladdkaka” - varför inte göra en mini-äppel-Micro-paj
Kanelig äppelpajmed krispigt, halvknaprigt, halvmjukt täcke och massa vaniljsås till. Grundreceptet till den här ultimata äppelpajen kommer från en av de senaste numren av Amelia och det är såklart Jessica som har tagit fram det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.