Oxfilé med svartrötter och ugnsbakat äpple - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 800 g svartrötter
  • ½ dl Arla® Smör-&rapsolja oliv
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • ½ tsk salt
  • 2 äpplen
  • 4 tsk rårörsocker
  • 4 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2 schalottenlökar
  • 1 liten palsternacka
  • 2 dl Arla Köket® vispgrädde
  • 5 krossade enbär
  • 1 msk kalvfond
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör 800 g svartrötter ½ dl Arla® Smör-&rapsolja oliv 2 msk hackad färsk timjan ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 äpplen 4 tsk rårörsocker 4 msk Arla® Svenskt Smör 2 schalottenlökar 1 liten palsternacka 2 dl Arla Köket® vispgrädde 5 krossade enbär 1 msk kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.