Oxfilé med shiitakesvamp, rökt sidfläsk och blåbärssky
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g tunt skivad mandelpotatis
  • 50 g smör
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 0,5 dl plockade blad från timjan,
  • 100 g riven västerbottensost
  • 4 finhackade schalottenlökar
  • 1 skalad palsternacka, i små bitar
  • 1 msk smör
  • 3 msk råströsocker
  • 2 msk balsamvinäger
  • 4 dl rött vin
  • 0,5 dl koncentrerad fond (kalv-, ox- eller viltfond)
  • 0,5 msk majsena
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm peppar
  • 1 dl blåbär
  • 200 g rökt sidfläsk, i små tärningar
  • 250 g rensad shiitake
  • 1 msk smör
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm peppar
  • 2 salladslökar
  • 1 msk smör
  • 680 g oxfilé
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.