Oxfilé med krämig svamp och basilikasås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g potatis
  • smör, till stekning
  • salt
  • peppar
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 kruka basilika
  • 1 klyfta vitlök
  • 0,5 klyfta lime, saften
  • 0,5 dl parmesanost, riven
  • svartpeppar
  • 600 g oxfilé
  • 1 kvist
  • 1 kvist rosmarin
  • 150 g smör
  • 300 g blandad svamp (kantarell, skogschampinjoner och vit chinasvamp)
  • 100 g vitkål
  • 2 schalottenlökar
  • 2 klyftor vitlök
  • 50 g smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl kycklingbuljong
  • Stekt potatis400 g potatis smör, till stekning salt peppar
  • Basilikasås0,5 dl olivolja 1 kruka basilika 1 klyfta vitlök 0,5 klyfta lime, saften 0,5 dl parmesanost, riven salt svartpeppar
  • Oxfilé600 g oxfilé 1 kvist 1 kvist rosmarin 1 klyfta vitlök salt svartpeppar 150 g smör
  • Krämig svamp300 g blandad svamp (kantarell, skogschampinjoner och vit chinasvamp) ca 100 g vitkål 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 50 g smör 3 dl vispgrädde 1 dl kycklingbuljong

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.