Oxfilé600 g oxfilé 1 kvist 1 kvist rosmarin 1 klyfta vitlök salt svartpeppar 150 g smör
Krämig svamp300 g blandad svamp (kantarell, skogschampinjoner och vit chinasvamp) ca 100 g vitkål 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 50 g smör 3 dl vispgrädde 1 dl kycklingbuljong
Krämigsvamp. Oxfilé. Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Red såsen till önskad tjocklek med maizena utrört i lite vatten
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
rensa och dela svampen i mindre bitar. Tillsätt broccoli, vitlök och senap. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.