Oxfilé i sous vide med potatiskaka och kantareller Oxfilé i sous vide. 1800g oxfilé. 4 kvistar rosmarin. 6 vitlöksklyftor. 25g smör. salt, peppar (flingsalt wild garlic) www.landleyskok.se
Tunnbrödskorgar med skagenröra 2 hårda tunnbröd (delas till 4 stycken) ex. Mjälloms korntunnbröd. 2 dl skalade räkor. 2 msk hackad dill. 4 msk majonnäs receptfavoriter.se
Chokladmousse med kola och nötter Chokladmousse2 gelatinblad 200 g mjölkchoklad 300 g vispgrädde (att koka upp) [3 dl] 1 vaniljstång 75 g äggula [5 st] 85 g strösocker [1 dl] 250 g vispgrädde (att vispa upp moussen med) [2,5 dl] www.koket.se
Helgrillad oxfilé med tillbehör Potatisterrin1,2 kg potatis 2 dl crème fraîche 1 tsk salt 0,5 tsk malen svartpeppar 200 g Västerbottensost 2 ägg (stora) 1 dl persilja, finhackad 1 dl basilika, finhackad färska örter (till garnering) www.koket.se
Cheesecake i glas med pepparkaka och lingon 2 dl frysta lingon. 10. 75 dl florsocker. 11 msk vaniljsocker. 115 st pepparkakor. 1200 g färskost. 12 dl vispgrädde www.hemtrevligt.se