Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
En med banan och kokos och en med banan, glutenfria havregryn, vaniljpulver och gojibär. Havregrynsvarianten var mycket god den med men inte lika saftig som den med kokos
Idag tänkte jag bjuda er på en helt fantastisk ostpajmed fem olika sorters ost. Den hör kanske inte till det allra mest hälsosamma man kan äta, men det kan som vanligt balanseras med vad man äter till
Broccoli & ädelostpaj. Så nu stod valet mellan att blogga om lunchen vi körde idag hos det skitsnygga köksföretaget Bulthaup, eller Varvsstaffetten vi sprang igår där Elsie och Bibbi fick bekanta sig med skitroliga Bajjamajjor eller skitbra Glutenfri paj
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. För glutenfria bullar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Fiberberika gärna drycker och smoothies med 1 msk kokosmjöl, eller strö över müsli och gröt. Köpte hem kokosmjöl för första gången idag när vi var och veckohandlade
Man kan använda glutenfria digestive-kex om man vill göra en ”vanlig” botten som också är glutenfri men det blev rätt så häftigt med en annorlunda botten
Vill ni ha receptet medglutenfri playDoh lera bara byt ut mjölet mot lågproteinmix. PlayDoh eller ”bakaläire”(baklera eller trolldeg)som vi säger på Närpesiska är inget man kan äta även om det inte innehåller något farligt, något som små tycker mycket om att baka med
Jag hittade ett enkelt som jag testade, med vatten, ingefära, citron och honung. Skölj ingefäran noga och riv den grovt med ett rivjärn, den behöver inte skalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.