PlayDoh eller ”bakaläire”(baklera eller trolldeg)som vi säger på Närpesiska är inget man kan äta även om det inte innehåller något farligt, något som små tycker mycket om att baka med
Jag har provat flera olika glutenfria pajdegar och här presenterar jag mina 2 bästa. Den första är en ljus botten som i princip smakar som vilken vanlig pajdeg som helst, passar till de flesta fyllningar
Bild på pizzan innan den är gräddad. Skulle egentligen ha bakat Foccacia idag, men då dottern ska på kalas imorgon, blev det pizzabottnar som hamnade överst på baklistan
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.