Skär köttet tunt och låt vila medan du förbereder marinaderna i två skålar. Denna veckan har sprungit iväg som alla andra och igår vaknade jag till smattrande regn vilket kändes skönt för då vet man att värmen är på väg
Jo, även fast jag oftast satsar på nyttigare godsaker (se mina nyttiga julgodis-recept HÄR) så tycker jag ändå att en traditionell knäck hör till julen
Till det, ett gott knäckebröd - förstås. Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram. Detta är inlägg #77 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Koka upp crème fraichen med citronsaft och buljongtärning. Tillsätt kycklingen och låt koka under lock ca 10 minuter tills kycklingen är kokt
Att de görs i portionsformar är också ett plus då man får en lagom mängd och de är enkla att variera genom att ha bär, smaksatt grädde, vaniljglass eller vad man själv är sugen på till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.