Två varianter av vegetariska halloumiburgare.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 19 augusti 2016
  • 2 burgare
  • . 260 g halloumiost
  • 2 källarfranska
  • olivolja
  • färsk babyspenat
  • 1/2 aubergine, skivad
  • 1 röd spetspaprika
  • 8 stora champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta salt, svartpeppar
  • 200 g halloumi
  • 1 gul lök
  • 3 dl mandelmjöl
  • 1 ägg 1 dl färsk basilika, hackad
  • 1 msk färsk persilja, hackad
  • 1 msk små kapris
  • 1 citron smör + olivolja till stekning
  • svartpeppar, en nypa salt
  • 4 ägg 100 g färskost, t.ex. Philadelphia
  • 1 1/2 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk chiafrön
  • 5 dl riven ost (vi blandade mozzarella, Allerum men mest Västerbotten)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.