Ljuvlig glutenfri ostpaj med fem sorters ost och kantarelltopping
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl ljust teffmjöl
  • 1 dl ljust chiamjöl (bild i det här inlägget)
  • 1 tsk xantangummi (läs mer här)
  • 75 g smör
  • 1 stort ägg
  • 1 msk iskallt vatten
  • 100 g lagrad Grevé eller Herrgårdsost
  • 125 g Emmenthaler
  • 50 g färskriven parmesan
  • 70 g Taleggio
  • 1½ tsk persilladekrydda
  • 2 ägg 2 äggulor 1 boll mozarella
  • 1 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.