Putsa och bulta kalvköttet med handen, så den får en jämn och fin yta. Bryn matfettet, lägg i köttet och stek ca 2 min på varje sida, tills köttet fått fin färg
Hemmagjord kalvsylt som bara består av fint kalvkött och inga konstigheter. Många rycker till när man säger sylta och tänker att där maler man ner massa med äckliga saker som man inte vill veta vad det är
Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
Morgonen började verkligen underbart. Precis efter att man tryckt på köpknappen och spenderat pengar på något roligt, kostsamt verkar tvättmaskinen ge upp
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Har länge gått och suktat efter detta lyxiga receptet, men har velat spara det till ett speciellt tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.