Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad
Matlagning på muurikkanVilket härligt väder det har varit hela veckan. Häromdagen plockade vi fram muurikkan och lagade kvällsmaten på den ute på altanen
Perfekt att laga hemma i stekpannan eller ute i naturen om du har turen att ha en Muurikka. Mascarponekyckling smakar otroligt krämigt, lent och mustigt på samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.