4 portioner8 skivor Kalvfilé, a 80 gSalt och pepparSmör till stekningChoronsås1 charlottenlök1/2 dl rödvinsvinäger7-8 vitpepparkorn3-4 persiljestjälkar300 g smör3 äggulor2 msk tomatpuré 2 msk hackad persilja1 kvist dragon eller dragon i vinäger (finns på burk)Salt och pepparGarnering4 hummerklor8 vita kokta sparrisarFärsk kryddkvistSkala och hacka scharlottenlöken till choronsåsen. 8 skivor Kalvfilé, a
Kalvfilé. Stek kalvfilén i en rykande het panna ca 1 minut på vardera sida. 300 g kalvfilé. Kalvfilé300 g kalvfilé salt och peppar olja, till stekning en klick smör
Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.