Kalvfilé Oscar a la Per Morberg
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st kalvfilé, à 80 g
  • Salt och peppar
  • Smör till stekning
  • 1 st schalottenlök
  • 0,5 dl rödvinsvinäger
  • 7-8 st vitpepparkorn
  • 3-4 st persiljestjälkar
  • 300 g smör
  • 3 st äggulor
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 kvist dragon eller dragon i vinäger (finns på burk)
  • 4 st hummerklor
  • 8 st vita kokta sparrisar
  • Färsk kryddkvist
  • Kalvfilé Oscar 8 st kalvfilé, à 80 g Salt och peppar Smör till stekning
  • Choronsås 1 st schalottenlök 0,5 dl rödvinsvinäger 7-8 st vitpepparkorn 3-4 st persiljestjälkar 300 g smör 3 st äggulor 2 msk tomatpuré 2 msk hackad persilja 1 kvist dragon eller dragon i vinäger (finns på burk) Salt och peppar
  • Garnering 4 st hummerklor 8 st vita kokta sparrisar Färsk kryddkvist

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.