1 kvist
dragon eller dragon i vinäger (finns på burk)
4 st
hummerklor
8 st
vita kokta sparrisar
Färsk kryddkvist
Kalvfilé Oscar 8 st kalvfilé, à 80 g Salt och peppar Smör till stekning
Choronsås 1 st schalottenlök 0,5 dl rödvinsvinäger 7-8 st vitpepparkorn 3-4 st persiljestjälkar 300 g smör 3 st äggulor 2 msk tomatpuré 2 msk hackad persilja 1 kvist dragon eller dragon i vinäger (finns på burk) Salt och peppar
Garnering 4 st hummerklor 8 st vita kokta sparrisar Färsk kryddkvist
Skalapotatisen. Rårörda lingon eller lingonsylt. Källa. Rårörda lingon. Det endanegativajagkankomma på är att det tog en halv evighet och lite till atttillaga det hela
Enligt PerMorbergskamantäckaplacera filén på den enadegsplattan. Den överblivna smördegen användejag till attgöranågravallmostänger med västerbottensost och självklartprovade vi Morbergsröda till maten
Fös ut smeten på ett smort och rejält mjölatbakplåtspapper i en så jämn cirkel som möjligt. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går attforma till toppar med vispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.