Kalvsylta - klassisk som på mormors tid
Sandbergs receptblogg
Sandbergs receptblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg kalvkött,
  •  
  • Till förkokningen
  • 2 x2 l kokande vatten
  •  
  • Till kokningen
  • 2 l vatten
  • 2 msk salt
  • 15 st vitpepparkorn
  • 10 st kryddpepparkorn
  • 3 st lagerblad
  • 6 st nejlikor, hel
  • 1 st gul lök
  • 1 st morot
  • 1 tsk vitpeppar, malen
  • 2 msk matättika, 3%
  • ev. 2-4 st gelatinblad eller 1-2 tsk gelatinpulver enligt anvisning på paket.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.