Förvara tårtan svalt tills den ska serveras. Rekommenderar den verkligen. Lägg ihop bottnarna med ungefär hälften av krämen som fyllning och resten ovanpå
Lägg på den andra bottnen och bred ett tunt lager avden sista smörkrämen ovanpå. För att få extra sprätt på den smaksatte jag både bottnar och smörkräm med kakao
Doppa biskvierna i chokladen, vrid dom lite så att överflödig choklad rinner av. Sedan hällde jag bärmoussen i botten på den plastade burken och lät frysa till sig
Vad hon inte vet är att hon äter valnötter mest varje morgon i den här granolan som hon älskar. Jag öser på med ekologiska nötter av olika slag, t ex paranötter, hasselnötter, valnötter och mandlar
Ännu en födelsedagstårta kommer här. Häll smeten i en ugnsform med avtagbar botten. Idag fyller nämligen min mamma år och då kom jag att tänka på förra årets tårta jag gjorde till henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.