Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela löken, skrubba rotfrukterna. Dela rotfrukterna i grova bitar. Lägg rotfrukterna och löken i en ugnsform, ringla över honung och olivolja, salta och peppra
Salt & svartpeppar. Salt & peppar. Salt & svartpeppar. Salt & peppar. 4 portioner fish and chips. Ca 0,5-1 tsk gurkmeja (justera mängd efter smak). Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fish and chips. Ca 0,5-1 tsk gurkmeja (justera mängd efter smak). Ca 2 msk lime- eller citronsaft
I England kallas ju detta snabbmat, men det är inte något jag vill säga att det är för även om det går ganska fort att göra det så tar det att förbereda en stund
Curry- och äppelmajonnäs. Fish’n’chips med curry och äppelmajonnäsIstället för citron är det gott att servera maltvinäger till och ringla över vid servering
Riktig pub-mat ,fast hemma. Tidigare publicerad på gamla bloggen 2011-05-25. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Tvätta potatisen och skiva den i centimetertjocka skivor. Skär skivorna i 1/2 cm tjocka stavar. Värm oljan till 160° och fritera potatisen i omgångar tills den fått en lätt brun färg
Det är många, både på jobbet och lite här och var som har sett Halv Åtta Hos Mig och som antingen har tagit sig hit för första gången, eller som kommer ut som hemliga closet-besökare
Fish. Chips. Skala och klyfta potatisen. Skölj klyftorna i vatten och torka dem torra. Lägg potatisklyftorna i långpanna och blanda dem med olja och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.