Jag själv älskar kött och har ärligt talat svårt att tänka mig att sluta helt med det. Det är ett koncept som syftar på att man en dag i veckan, på måndagar, ska äta mat helt fri från kött
en inflammation som inte vill ge med sig så rekommenderas denna typ av kosthållning under en period. Barnen åt råris till och vi vuxna föredrog mos på broccoli och blomkål
Trä Quorn och äpple om vartannat på spett. Skär Quornfiléer och äpplen i stora bitar. Servera med nykokta färska sockerärtor och raita 1 pkt (300 g) Quornfiléer
Orginalreceptet från använde ett paket quornfärs. Jag använder i princip aldrig quornfärsen, tycker den kan smaka konstigt om man värmer upp maten igen
Skär quorn i bitar med några centimeters sida. Superenkelt verkligen med alla goda smaker. Vänd runt så att paprikan fördelas på ingredienserna och slå därefter på vin och vatten
Servera med ris eller pasta och en blandad sallad med sju till åtta oliver per person. Gott till är också indiskt bröd, så kallad popadam, som man kan hitta i välsorterade butiker eller i butiker med indiska eller pakistanska livsmedel
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Och på något sätt är alla minnen, all värme, alla djupa kvällsdiskussionerna och all kärlek cementerad i den där kvällsmackan med rödbetssallad och köttbullar
Det enda negativa är väl att man inte kan ringa och förbeställa hamburgare och att det är rätt långa köer dit och att det är väldigt begränsat med sittplatser så man får vara ute i god tid, på sommaren är det ju lite enklare att bara köpa med sig en hamburgare och sätta sig utomhus
Smaka av med lite svartpeppar. Servera kålpuddingen med t. Den här kålpuddingen blev jag riktigt nöjd med både för att den smakade gott men också för att den var enkel och snabb att tillaga
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.