Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Gjorde några minivarienater av kakan, doppade ena delen i mörk choklad och pudrade lite strössel över
Blanda miso och äggula och vispa i oljan lite i taget. Börja med misomajonnäsen. Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg
Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. I detta fallet hade jag köpt hem serranoskinka, vilket inte gör så mycket om det inte hamnar i någon maträtt eftersom vi aldrig tacka nej till lite plockmat
En religion somjagtycker verkar vara vettig och sund, iallafall av de lilla jag känner till om den är Buddism, ja menar va snäll och sund så föds du om till något bättre, är du elak och jävlig så föds du om till något sämre
Häll upp i små skålar eller djupa tallrikar och ställ i kyl att stelna, eller låt stå i rumstemperatur och du vill ha en krämigare kräm (vilket vi ville och fick, kan varmt rekommenderas)
Kanske kommer det att finnas tid och ork för lite bloggande "när jag ändå går hemma". Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Jag personligen har inte använt risprotein eller ärtprotein speciellt mycket men jagtycker att det är ett bra alternativ för vegetarianer och de som har allergier
-) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationen svårligen går ihop när det kommer till förvaring och placering av diverse köksattiraljer
Vilket är syndeftersomjag trivts så himla bra och tycker väldigt mycket om mina handledare och kollegor, så igår gjorde jag sista dagen och på måndag börjar jag på det nya stället
Jag är ganska lite osäker kring ifall jag har bloggat om den. Lite nostalgisk blir jag av bilden. Om vi repade lite mer, och fick ihop några deciliter, bakade vi gärna något gott
Det var somomjag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem. Visst har jag alltid tänkt på vad jag stoppar i mig, men de senaste två åren har jag insett hur mycket maten vi stoppar i oss påverkar oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.